A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньорожанківський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Славської селищної ради Стрийського району Львівської області

Виховні заходи

Дата: від до Скинути

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

1 червня, перший день літа, в який відзначається Міжнародний день захисту дітей.... Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День Захисту Дітей бажаю кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.... Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.

15:06 01.06.2023

Останній дзвоник 2023

Останній дзвоник приносить різні емоції – і радість, і смуток водночас. Але це завжди символ нових можливостей та майбутніх починань. Ну, от і все, скінчилися уроки, Шкільні дзвінки пішли у небуття. Ви робите свої найперші кроки У самостійне і складне життя. Воно складне, та тим не менш цікаве, Бо мрія кличе і надія є. Когось у нім ждуть успіхи і слава, Когось лиш будні — кожному своє. Буває, що й спіткнутись доведеться, Побути на коні і під конем. Та сильний знов на ноги підведеться Й не житиме всього одним лиш днем. А буде йти, карабкатись, творити, Щоб відчувати всі вітри в лице. Тож тільки так і треба у світі жити І нагороду матимеш за це.

14:29 01.06.2023

День Героїв

23 травня відзначають свято на честь українських борців за свободу і незалежність - День Героїв України. Цього дня Україна вшановує пам'ять всіх героїв, які відстоювали її суверенітет і незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. Це горде і одночасно сумне свято - багато українських героїв розплатилися життям заради своєї країни.День Героїв, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України і є символом незборимості Української Нації. Ми даруємо щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.

17:01 23.05.2023

СВЯТО БУКВАРЯ

Тридцять три маленькі гноми Цей будинок населяють — Прочитати кожне слово Нам вони допомагають! Придивіться до них ближче: Ось казки, а далі вірші. Хто ж такий отой казкар? Це – улюблений буквар!

18:07 18.05.2023

ДЕНЬ МАТЕРІ

Спасибі, матусю, що життя дарували, Спасибі, матусю, що Ви нас навчали. Спасибі, рідненька, за вічну турботу, За щире бажання добра нам усім. Хай серце ще довго у грудях палає, А руки, мов крила, внучат пригортають. Здоров'я міцного зичимо щиро, Ласки від Бога, від дітей – тепла, На многії щасливії літа!

19:54 12.05.2023

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

  На Чорнобиль журавлі летіли, З вирію вертались на весні. Як сніжниця попелище біле Зозвівалось в рідній стороні. Там згоріли гнізда і гніздечка, Поржавіла хвоя і трава, Журавлина крихітна вервечка Напиналась, наче тятева. Не було ні стогону, ні крику, Тільки пошум виморених крил. Журавлі несли печаль велику, Наче тінь невидимих могил. Не спинились птиці на кордоні, Де всякає атом у пісок І дивився батько з під долоні, І ридала мати в небеса.  

09:47 26.04.2023

ХРИСТОС ВОСКРЕС!

Серед традиційних свят в українській культурі є свято Великодня. Воно вважається найсвітлішим, найважливішим святом весни й пов’язують його з Воскресінням Христовим, яке розкриває радість перемоги Божого Сина над смертю й вічним забуттям.

21:30 14.04.2023

20 березня - Всесвітній день здоров`я ротової порожнини

20 березня - Всесвітній день здоров’я ротової порожнини 20 березня світова спільнота відзначає День здоров’я ротової порожнини. З тими чи іншими стоматологічними захворюваннями протягом життя стикається чи не кожен. Більше того, від здоров’я ротової порожнини залежить і загальний стан всього організму: проблеми в роті можуть впливати на інші органи і системи. https://www.facebook.com/groups/1014766182062712/permalink/2096596023879717/

19:54 19.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень